DIF Junior
  Vollen 24.6

Så var det duket for ett av sesongens høydepunkter. Lokalderby mot Vollen. Kampen om posisjonen som nest beste juniorlag i Asker! Vollen stilte med sitt skarpeste mannskap inkludert A-lags spillerne som har jr. status. Bortsett fra glisne tribunebenker var rammen perfekt for en god fotballkamp.

Lagene føler hverandre på tennene lenge og det første kvarteret foregår det meste på midtbanen. Etter 15 min slår Vollen langt på en ensom spiss som utrolig nok klarer å pirke ballen i kasse i kamp med to DIF'ere og keeper. Der var vi passive! Et unødvendig mål. Heldigvis trengte vi ikke vente lenge på utligningen og valiumpillene kunne legges tilbake i baggen. Etter 16 minutter bestemmer eks vollenspiller Herman seg for å ta saken i egne hender. Fra 25m skjærer han inn fra kanten, drar av en spiller og sender av gårde et skudd helt nede ved stolperota til høyre for keeper. Et vakkert mål Herman! 1-1 er stillingen til pause og vi føler dette er en kamp vi bør vinne.

Etter 53. min fyrer vår toppscorer Mathias av fra hele 35m! 2-1 til DIF. Vi overtar mer og mer utover i 2. omgang og det er helt fortjent at vi øker til 3-1etter 77 minutter der Stian raider langs sidelinjen helt ned til dødlinjen, løper langs dødlinjen mot keeper og legger inn til Åsmund som kan putte enkelt i mål fra 0.57 m. Vi har flere store sjanser til å øke mot slutten kampen.

Bra innsats i dag. Selv om vi er "slow starters" kommer vi gradvis mer og mer utover i kampen. Positivt at vi orker helt ut, spesielt ettersom vi får et par skader og kun har to innbyttere utover i kampen. Felipe fikk seg en trøkk i nesa så blodet sprutet, men kom seg heldigvis igjen. Fredrik måtte ut med kneproblemer og kom aldri inn igjen i kampen. God bedring!

Bra å se Jeppe tilbake. Johnsen er solid bak, som vanlig. Forsvaret blir bedre og bedre. Som vanlig er det vanskelig å komme utenom Karl til blomsten. "Det er et ork å spille mot Karl!" uttalte en frustrert Mosveen hos Vollen. Det må tolkes som en hyllest til og respekt for de kvaliteter Karl besitter. Allikevel, i dag blir det en bukett til hele laget!

Dommeren, som dømmer mye 1.div jr., var imponert og mente at laget vårt var bedre en mange av 1.div lagene! Og, dèt sa han helt uoppfordret. Tenk om vi hadde trent!

Nå venter Årvoll på søndag. Kl. 18 er det kampstart på DIF banen! Oppmøte 17.15! Publikum bør kjenne sin besøkelsestid!