DIF Junior
  Hauger 1.5.10

Uavgjort syndromet som har hengt over oss mot Hauger i en årrekke ble parkert denne høstdagen på DIF-banen. For mange av dere den siste hjemmekampen på DIF-gresset der vi praktisk talt har vært uslålige.

Mange spillere manglet til denne kampen, bla forsvarsbautaen Oskar fra Engelsrud. Ny kamp uten keeper, men Felipe er sporty og oppgaven, i begge omganger til applaus fra medspillere da hanogså meddeler at buret er hans også i 2. omg. Mange pustet lettet ut da! Felipe kan stå i mål, det vet vi! Solid også i denne kampen.

1-0 kommer etter 12 minutter og er en nytelse i effektiv fotball. Hurtig igangsatt og langt utspark direkte til Mathias som løper igjennom og scorer. Det blir med 1-0 til pause og det er banen syldt at vi ikke har satt inn flere. Våt, sleip og humpete DIF-matte er en periode med nedbør.

2 omg stort sett som den første. Vi har bra kontroll og går opp til 2-0 etter 59.min der Stian spiller Mathias nydelig igjennom.

Reduseringen kommer kjapt. Det står 2-1 etter 63.min og treneren er ikke like rolig på siden. Naturlig at Hauger trykker litt på mot slutten og er slitne. Men, vi rir han av og 3 nye poeng kan noteres. Ingen stor kamp, men dog... Kampens blomst går til Tony denne gang som viste glimt av gammel storhet på venstrebacken.