DIF Junior
  Haslum 26.8.10

Haslum kjemper i toppen sammen med Ski og våre egne gutter og dette var en sekspoengs kamp med tanke på opprykk.
Inngangen til kampen var nok en gang under en hver kritikk. Folk som ikke sier fra, kjører seg bort, er klare til oppvarming 10 minutter før kampstart er ikke optimalt for å si det forsiktig.
Vertene tar tak i kampen fra avspark og vi svarer med å sette verdensrekord i feilpassninger og slurv. Vi holder stand i en drøy halvtime da vi får to kjappe i sekken. Vi har riktig nok ett par fete sjanser vi også, og Haslum er nok heldige som får spille videre med 11 mann etter en hands utenfor 16 av deres keeper. Men en fullt fortjent ledelse til Haslum ved pause.
Det første kvarteret i 2.omgang ble ett mareritt. Haslum scorer 3 ganger og kunne ha fått flere! Naturlig nok gikk litt av lufta ut av vertene og vi gikk heller ikke denne gangen målløse av banen. En corner-klassiker fra Mathis til Karl og en frispilling til Felipe og sluttresultatet 5-2 til Haslum.
I dag tapte vi rett og slett for ett bedre lag. Vi kan heller ikke klage på innsatsen hos våre og da er det på en måte helt greit. Men det kunne vært moro å få sett hvor nærme vi hadde vært hvis vi hadde TRENT sammen ett par ganger i uka!
I dag gis det ros til våre keepere Herman og Felipe som tar utfordringen og klarer seg veldig bra.