DIF Junior
  Kolbotn 2 16.9.10

Det var med bange anelser vi tok turen til Sofiemyr denne kvelden. 4 spillere borte og en E6 som går både nordover og østover...
Men vi ble da 12 til slutt, inkludert Morten og Eivind, de siste ankom banen akkurat til avspark.Vi scoret på vår første sjanse etter 9 minutter, en corner fra Mathias som Petter headet inn. Resten av omgangen var egentlig fryktelig dårlig og vi slurvet i alle ledd. Vertene scoret to ganger. Først etter 24 minutter og så rett før pause på ett langskudd hvor motstanderen fikk gå upresset i 30 meter.
2.omgang ble noe bedre heldigvis, men vi fikk en straffe mot oss etter 10 minutter og dermed 1-3. Reduseringen som ga nytt håp kom kun 3 minutter senere da Jeppe spilte Mathias nydelig fri.
Utover i kampen tar vi mer og mer over uten å skape de helt store sjansene. Men så får vi utlignet 3 minutter før slutt ved Karl på passning fra Mathias. Da så det lyst ut og håpet om seier var til stede. Dessverre spiller dommeren oss ett puss rett før slutt da en Kolbotn spiller kommer alene på en klar offside-situasjon. Som ikke det var nok spiller han ballen fremover til en medspiller alene med Fredrik og poengene gikk til hjemmelaget. Det ble litt mye gnaging på dommeren i den situasjonen selvom frustrasjonen kan forstås.
Det var ikke vår dag denne gangen, men ros for en bedre annen omgang. Emir gjør en helhjertet jobb og får plusspoengene i dag.
Siste hjemmekamp mot Ski til uka, håper at alle møter og er tente på å vise seg frem der.