DIF Junior
  Abildsø 12.8.10

Kamp på en for anledning ypperlig DIF-matte mot Abildsø. Vi kommer godt i gang og har ett par fete sjanser før vi tar ledelsen etter 11.min. En fin opprulling og Mathias styrer inn Stian's skudd/passning på bakre stolpe. Så jevner kampen seg ut og vi slipper inn nok et dødballmål etter elendig markering da klokken viste 37.min. Uavgjort til pause var vi ikke fornøyde med.
I annen omgang hadde vi god kontroll bakover i vårt nykomponerte forsvar og da vi satte sjansene vår gikk det vår vei. Etter 7/10 min (dissens i sekreteriatet!) jobber Mathias inn 2-1, En flott gjenlegging av Mathias til Stian som banker inn 3-1 etter 13 og Mathias setter lekent inn nr 4 etter 19.min på passning fra Stian.
En klar seier til våre gutter,4-1. Forsvaret med en som vanlig suveren KarlO. Solid jobbing av midtbanen og Stian/Mathias delte mål og målgivende seg i mellom. Dagens rose går til vår omskolerte back Jonathan.