DIF Junior
  Heming 5.9.10

Treneren hadde skrevet feil oppmøtetid (mente seneste avgang fra Asker), men desto større glede over å se at vi i allefall var 12 spiller da jeg ankom 17.30. Mathias og Herman kom litt ute i kampen grunnet jobb og kø inn mot Oslo. Forfall hadde vi denne gang fra Nico og Felipe, og keeper spørsmålet hang på ny i luften. Nydimmitert Fredrik tok oppgaven på strak arm. Og, for en debut! Han holdt nullen og hadde to avgjørende redninger, en i hver omgang, der spesielt den siste 5 min før slutt, og utligning lå i luften, var frekk! Den så i allefall jeg i mål!

Som sist vi møtte Heming var det et sutrete lag vi spilte mot. Det var derfor herlig å ro i land en meget fortjent seier. Vi hevet oss fra Haugerkampen og jobbet bra kampen igjennom.

Johnsen var tilbake på 11'er laget og startet som spiss. Han kvitterte med en flott scoring på en keeper langt ute etter en flott pasning fra Jeppe. 1-0 etter 20.min.

Vi får mer og kontroll utover i omgangen og spiller oss til noen eventyrlige sjanser etter flott kombinasjoner. Mathias er giftige på sin hurtige løp i rom, men har ikke de nødvendige marginene med seg. Det utenkelig spørsmålet dukker opp; skal han gå målløs av banen i en obligatorisk kamp i år?

Det står 1-0 til pause. Annen omg starter vi bra og rundspillere Heming de første 10-15 minuttene, men det vil seg ikke helt. Vi skal gjøre for mye ut av det! Hørt den før? Rema-modellen er ikke gått av moten folkens! Etter dette kommer heming mer inn i kampen, men forsvarsmessig spiller vi en ny stor kamp, ikke minst anført av Emir og Karl. Heming har storvokste spillere og noen var hodet høyere enn Karl.

Så, i det 85 min glipper på det på venstrekanten og hemingspilleren kommer alene skrått inn mot Fredrik og fra 2 meter skal han bare putte i korthjørnet da Fredrik legger igjen et bein. Fantastisk redning. I stedet for vi den befriende 2-0 scoringen 2 minutter på overtid da Herman gjør en kjempejobb og vinner tilbake en tapt ball på hjørnet av 16, skjærer innover og legger elegant videre ut til Mathias som kommer i stor fart og setter den kontant i mål. Sykt bra jobba Herman! Og, deilig for Mathias å sette den!

Fortjent seier og solid innsats som borger bra for avslutningen, selv om vi har mistet noen spillere og for noen uheldige forfall! Gøy se at vi er så jevnt besatt at vi klarer oss uansett!

Dagens blomst går til nykommeren Emir som vokser for hver kamp. Solid makker til Karl (som jo "alltid" aspirerer til blomsten). Hederlig omtale får også Petter, som spiller bedre og bedre sammen med gutta, Jonathan for ny solid kamp på backen, Henrik som spilte prikkfritt som venstreback og som har vett til å be om å bli byttet når han er sliten (det gjør også Marcus, bra!), Herman som løper og løper og som står bak 2-0 målet, og selvsagt til keeper Fredrik som holder nullen! Ja, når jeg tenker meg om, kan jeg like godt gi hederlig omtale til hele laget, for dere jobba godt alle som en!