DIF Junior
  Bjørndal 10.8.10

Første kamp etter en laaaang ferie endte med en fortjent 2-0 seier og revansj over etter forsmedelig vårtap for Bjørndal. Kampen var relativt jevn i banespillet, men DIF hadde de definitivt største sjansene. Bjørndal hadde èn sjanse i første omg. Den kom etter 30 sek og vi var heldige som ikke lå under før minuttet var gått.Utenom Mathias sitt tverrliggerskudd hadde vi gigantiske muligheter ved både Fred og Felipe som kom helt igjennom. Felipe viste kaldhet da han fintet ut keeper, men ble litt for kald da han skulle sette ballen inn fra 20 cm og det ble stolpe ut i steden for. Men alt før var smellvakkert Felipe! Så til målene. To perler. Etter 25. minutter får vi frispark på 25-30 meter og skrått hold. Mathias slår en perfekt ball til Karl som møter og styrer ballen i motsatt hjørne med en kombinasjon av hodet og skulder. 1-0 til pause. Etter ca 75 minutter får vi en knallscoring av Mathias. Forserer fra ca 25 m og Bjørndal forsvaret rygger og rygger, noe som gir Mathias en god skudd posisjon og fra 17 meter kliner han sesongens hardeste skudd opp i vinkelen. Keeperen rakk ikke få opp armene en gang. Siste 10 blir det skikkelig temperatur på banen. To gule til Bjørndal og ett til oss (Stian). Det ene gule til Bjørndal skulle vært direkte rødt etter at Stian ble slått i ansiktet og måtte ut blødende nese/leppe. Her var dommeren snill mot Bjørndalspilleren men han mente at provokasjonen og frisparket Stian lagde og fikk gult kort for i forkant var formildene. Vel vel! I tillegg ble Bjørndals trener sur og ville ikke takke for kampen. Usportslig og patetisk! Jeppe Emir Ugland viste at han blir å regne med fremover. Solid som midstopper da Karl måtte ut med krampe og før det bra jobb som midtbaneanker. Johnsen spilte en ny god kamp og Mathias var innblandet i mye offensivt, men for n'te gang må vi sende buketten til Youngblom! Vi benytter også denne anledningen til å takke av Fredrik, Eilif, Johannes for lang og tro tjeneste i DIF drakta. Axel forlater oss også men først etter neste torsdags kamp. Stolt av innsats og dispilin i dag, selv om det kokte litt på slutten.