DIF Junior
  KFUM2 9.9.10

KFUM 2 stod på den andre siden av banen i kveldens kamp på Borgen. Ett lag vi var mer enn heldige som slo i vårmøtet på Ekeberg.
Gutta tok tak i kampen og hadde god kontroll til de 18 minutt hvor gjestene fyrte av ett skudd fra parkeringsplassen ved kirken som fant nettmaskene. Det preget oss det neste kvarteret da vi ikke fikk til stort. Så slår Mathias en flott stikker til Felipe som utligner etter 33 min. Fire minutter senere straffes vi for dårlig komunikasjon og vi må igjen ut å jage. Utligningen kommer heldigvis rett før pause, denne gangen er det Stian som serveres lekkert av Mathias.
En jevnspilt første omgang ble etterfulgt av jevnspilt annen omgang. De avgjørende øyeblikkene skjer midtveis i omgangen. Først redder keeper-Fredrik aldeles strålende og kort tid etter spiller Stian Felipe gjennom og avgjørelsen på kampen faller. 3-2 til oss.
Gjestene syntes de fortjente ett poeng, men denne gangen synes vi det var greit nok at vi var det lille hestehodet foran og vinner.
Stor innsats og tidvis flotte kombinasjer av alle i dag. Buketten går i kveld til Emir som var vond å passere og som også hadde flere sugende løp som skapte uro i motstander rekkene.
Neste og siste hjemmkamp for denne flotte gjengen er mot serieleder Ski den 23.9 klokken 2015 på Borgen. Der ønsker vi å bite ekstra godt i fra oss...