DIF Junior
  Bøler 19.8.10

Mange spillere manglet til kampen mot Bøler, et lag som pustet oss i nakken tabellmessig 3 poeng bak. I tillegg har vi mistet vår faste keeper, men Henrik var heldigvis klar for å spille ute i stedet for. Felipe og Herman var sporty og delte keeperjobben med 1 omgang hver. Forsvaret vi nå har må være en drøm for enhver keeper. Fremover må vi basere på litt rullering i mål. Vi kjører det prinsippet at den som står i mål en omgang for spille ute hele den andre. Men så til kampen. Henrik og Nico starter som spisser  og det var ikke mange minuttene før Nico fikk vist seg frem men lobben over keeper som stod langt ute gikk dessverre utenfor. Etter dette foregikk mye på midtbanen med en del halvsjanser til begge lag. 0-0 til pause var greit og jeg følte vi hadde bra kontroll.

Etter ca 60 min trodde jeg vi tok ledelsen ved et langskudd fra Markus i åpen kasse, men på uforklarlig hvis dømte dommeren hands på en DIF spiller og gav Marcus gult kort for å ha skutt etter blåsing. Den eneste jeg så handset var Bøler-keeperen på 30 meter. Vel, vel

1-0 til Bøler etter 64 min. Jonathan er uheldig og sklir litt i det vingen utfordrer. Han skjærer inn og skyter hardt i korthjørnet.

Da gjør et taktisk grep.Åsmund for en offensiv rolle mellom midtbanen og spisser. Et ekstra oppspillspunkt gir mer trykk fremover. Etter 71 minutter holder Petter lekestue med Bøler forsvaret ute på kanten og legger elegant ut til Åsmund som fra 5 meter dundrer ballen i kassa.

Så tar vi ledelsen på et flott forspill der det er 93-årgangen som står for hele showet. Emir bryter bak og fosser frem, gir til Sondre Mathias ute på høyrekanten som dribler av Bøler høyreback og legger inn til Felipe som scorer etter litt klabb og babb.

Etter 90 min handser  Bølerstopperen, som kampen igjennom hadde en språkbruk det ikke finnes adjektiver for å beskrive, og klar straffe. Petter setter den sikkert i motsatt hjørne av det keeperen velger.

Bra innsats i fravær av mange, og inne i mellom bra spill. Vi står på kampen i gjennom og det var derfor hyggelig å kunne belønne med Tex Mex på vei hjem etter en deilig seier!

Det blir en bukett til laget denne gang!