DIF Junior
  Bøler 08.06.10

Så var det klart for hengekampen mot Bøler på DIF-banen. Premien for seier var 2.plass på tabellen for begge lag.
Nok en tett og jevn affære mor et Bøler-lag som holdt god standard og kom for å spille fotball. De kom best i gang og det tok nesten en halv omgang før vi kom i gang. Etter halvtimen fikk vi annulert en scoring av Nicolay for offside av kampens gode dommer.
Vi åpner dårlig også etter pause, men er i ferd med å ta over da en av våre ellers utmerkede stoppere kløner det til i egen boks og 0-1. Etter det er det mye DIF og vi får betalt med en utligning etter 37 minutter. En corner fra Mathias feilberegnes av gjestenes forøvrig utmerkede keeper og Felipe kan heade inn på blank kasse.
Vi presser på for å få seiersgoalen, vi er igrunn mer enn godt fornøyde med 1-1 kamper for i år! En eventyrlig dobbeltsjanse kort tid før slutt ville gitt oss fortjente 3 poeng, men den gang ei.
Innsatsen idag var en helt annen enn i forrige kamp og vi på siden fikk det luksusproblemet at det var vanskelig å ta ut folk for bytte. Forsvar solide bortsett fra ved scoringen og en tverrsoverpasning på egen 16 kort tid før slutt. Du må ikke gjøre sånn mot oss eldre herrer Axel! Midtbanen jobbet jevnt og trutt, bokstavlig talt til pusten tok slutt for enkelte. Vesle Hansen viser tegn på aggresivitet og vilje til å gå i duellene og Åsmund ble bare bedre og bedre utover i kampen. Spissene jobbet utrettelig og var farlige ved flere anledninger.
Dagens lille bukett går til Mathias, ett bittelite hestehode foran. Ny kamp mot Kolbotn 2 torsdag 10.6 klokka 2015 på DIF-banen.