DIF Junior
  KFUM2 03.06.10

Kampen mot KFUM ble spilt på Oslo's tak i strålende sommervær. Stor bane og alt lå til rette for en spennende forestilling. Og det ble det, kanskje litt i overkant faktisk!
I motsetning til de forrige kampene kom vi usedvanlig dårlig i gang mot et velspillende og balltrillende hjemmelag. Vi løp i mellom og kom nesten ikke over midten før vi mot spillets gang tok ledelsen ved Fredrik etter corner. Vi kom oss litt etterhvert og gikk opp til 2-0 ved Felipe etter en nydelig frispilling fra Stian. Vi hadde bra kontroll bakover så det hele så greit ut til pause.
2. omgang ble om mulig enda værre fra vår side. Riktignok ble det mange bytter pga småskader, tunge bein og dårlig pust hos enkelte, men vi hang rett og slett ikke sammen. Vi slipper inn to søpplemål før kvarteret var spilt og vertene skapte mange farligheter spesielt på lange innkast og to farlige kantspillere. På sidelinjen var lagledelsen enige om at ett poeng i denne kampen skulle vi være mer enn godt fornøyde med. I det kamptida er ute blir Stian spilt fri, blir felt og straffe! Den setter Fredrik og vi vinner 3-2. Ufortjent ja, og ran på en vakker sommerkveld. Skjønner godt at vertene følte seg snytt, beklager Kåffa!!
Men vi vinner på en dårlig dag og det skal vi ta med oss. Nå følger det 5 kamper på de neste tre ukene og derfor mange muligheter til flere poeng.
Henrik bunnsolid i kassa, men uten Karl Oskar i dag er det ikke godt å si hvordan det hadde godt. Hvilken spiller! Ellers ingen nevnt og ingen glemt.
Ros til kveldens dommer som hadde en betydelig bedre kveld enn sist vi møttes.