DIF Junior
  Bjørndal 22.4.10

Årets første hjemmekamp mot Bjørndal på Borgen i ett ikke alt for varmt vårvær. Motstander var Bjørndal som skulle vise seg å være ett brukbart lag.
Vi fikk en dårlig start med straffespark i mot etter 3 minutter og 0-1. Resten av omgangen var ikke bra av oss. Det er heldigvis sjelden vi er så unøyaktige og mister ballen så ofte,spesielt i midtbaneleddet,som da. Bortsett fra en fantastisk redning av Henrik rett før pause skapte ikke gjestene de store sjansene, men vi slapp billig unna med det spillet vi vartet opp med.
Annen omgang ble mye bedre av oss, men det ble 0-2 på en kontring etter ett kvarter. Vi har det meste av spillet og får betalt etter 23 minutter på straffe ved Mathias etter at Stian ble felt. Etter en drøy halvtime slår Mathias ett nydelig frispark og Karl O ligger som ei reim og header inn utligningen. Undertegnede er helt sikker på at vi ror dette i land, men så får vi Nico (tvilsomt) utvist og i kampens siste sekund header en fullstendig umarkert Bjørndal-spiller inn seiersgoalen etter corner.
Vi kunne og burde fått poeng i dag, men vi manglet presisjon og ikke minst humør og spilleglede. Fotsetter vi å henge oss opp i alt og alle rundt oss blir det en mager poenghøst fremover i en tett og jevn serie. Som vi har sagt mange ganger ER livet urettferdig og vi må konsentrere oss om det vi kan gjøre noe med.
At dagens kampleder tydeligvis var klar over at det snart er 17.mai og fløytene må testes mye og ofte før det er så sin sak. På den annen side gikk det begge veier i helt og uforutsigbar rekkefølge...
Karl O har mange fine inngrep og utgjør sammen med Johannes ett solid stopperpar. Nico gikk foran med stor innsats og sugende løp. Dagens lille vårblomst går dog til Mathias som var aktiv og god i dag.