DIF Junior
  Heming 27.05.10

Så var det klart for ny kamp på DIF-banen.Heming stod på motsatt halvdel og tross noen tap det eneste laget som har tatt poeng mot topplaget Ski så langt. Kampforløpet minnet mistenkelig om forrige kamp mot Hauger med en liten twist vi kommer tilbake til!
Veldig bra første 10-12 minutter før vi mister strukturen i laget og er litt heldige som ikke ligger under. En kjempeutrusning av Johnsen og Asker Vest's lengtste tå på egen målstrek gjorde at skjøre lagleder hjerter fikk seg en støkk, fortsetter dette MÅ det anskaffes en hjertestarter så fort som mulig.
Annen omgang er vi best og skaper 3 klare målsjanser og flere gode tilløp. Det ble derfor en real nesestyver når gjestene går i føringen etter 28 minutter, ett mål vi riktignok lagde for dem. Men foranledningen er igjen slurvete avklaringer på egen halvdel. Vi svarer 2 minutter senere da Fredrik forlenger ett frispark fra Stian. Dette er i hvertfall den fjerde sesongen på rad vi ikke går målløse av banen på hjemmebane, keep it comin' boys!
Avgjørelsen faller etter 37 minutter på sterk gjennvinning og forsering av Stian, Mathias banker ballen i blokka og Felipe knuser kula inn fra 8 meter. De siste minuttene ble som vanlig VEEEELDIG lange, men da Heming blåste kampens siste skudd i tverrliggeren og over endte det med seier 2-1. Fortjent synes vi etter en totalt sett jevn forestilling mot ett bra Heming-lag.
Jevnt bra innsats over hele linja, buketten går til en ivrig og offensiv Johannes selv med litt uheldig opptreden ved gjestenes ledermål.
Til slutt en ekstra ros til Bestefar Johnsen, Fru Mella og Herr Youngblom som IGJEN utgjorde vår trofaste tilskuerskare. Dere andre, har dere ikke tilgang til terminliste dere eller??? Tror fortsatt gutta setter pris på at dere kommer.